Söndag.

Jaha, det va crusing igår, igen. Fast det va inte så bra deag men det va rätt nice ändå för att vara en oarrangerad.
Och gissa vad som händer nästa helg, jo, det crusing, igen. 

Värmen kom som ett slag i ansiktet idag, jajamen, nu klagar man minsann på det man har längtat efter.
Nää men det skönt faktiskt, bara det att man inte har några sommar kläder. 


Fick skor av min underbara pojkvän i fredags, urfina, jag älskar honom, inte bara för att jag fick skorna, ändå också :) 

NU tänker jag svulla choklad o lemonad till förbannelse. Yum
.  

Fredag idag

Sundsvall idag, vet borde vara i skolan men inte idag, orkar inte.
Kolla kläder med grabbarna låter lite mer frestande än en heldag teori :)

Hörde nyss på nyheterna att AIK klättrar upp som fyra på listan, härligt ! Saknar derbyna som fan faktiskt ...
Och idag ska det blir as varmt, och hela hela helgen förhoppningsvis, härligt :)

Crusing i helgen, IGEN. Det tar aldrig sluuuut, börjar bli lite enformigt men jag ska inte klaga ..
 
Fan vad man kjedjeröker på mornarna, ska gå ta en cancer till nu, för livet ar ju inte kort nog...


Hur vuxen är du ?

Satt och funderade på en sak.

När man fyller 18 klassas man som vuxen på papper och blir automasiskt antagen för att vara det i huvudet, men vad är det egntligen som gör en person till vuxen?

Är det när man har fast anställning på kontoret och egen lägehet med sambo?
Eller är det när man agerar vuxet i sina handligar och tar sina konsekvenser vuxet?

Jag skulle tippa på det senare.
Fast alla tycker vi olika. Ja, det gör vi verkligen.

Jag ångrar mig, jag vill inte bli 18 längre, jag orkar inte tag i det livet som har verkat så avlägset i alla år...

Hihi igen :)

Oh dom nappade ! Se, jag roar mig själv alldeles utmärkt här uppe i skogen :)

Jag klagade visst på dom.. gjorde jag? Det missade jag.. Och så är jag full också, eller menade hon ful?
Hur tyder man fler än tre konsonanter på rad?

Btw, fjortis är ett sätt att bete sig. Det sitter i huvudet inte i utseendet. 


Puss fan . 


Fjortis attack?

Hihi blev "attackerad" av små tjejer i mitt förra inlägg, mera åt OMGGGGGG, FUUUL, STÖÖRD hållet.. Fast dom lämna inga kontakt uppgifter så dom är väl konflikt rädda.
Synd, jag som har tråkigt.

Annars då? Sega ut timmarna i skolan till gränsen till koma. Men jag överlevde, igen, som alltid. Nu ska man väl ut igen, utan att blåsa bort :) kanske ta en veckans jogging tur också för jag "råkade" äta ett McFeast meal. Oooops.
Men gött var det.

Puss fan. 

Det är inte ett skämt längre.

Har börjat tänka efter. Alla bloggar som finns där ute, mer eller mindre stora, är en form av förbilder för yngre tjejer. Desiree Nilsson vart avstängd, men är hennes vän Paulina bättre? Kanske inte på så sätt att dom skriver lika men som ett föredöme? 

Bär man inte ett visst ansvar när man har många ögon på sig, kanske därför många unga inte bör bli kända för ens dom är mogna för det, dom kan inte hantera det, dom vet inte vad det innebär.

Är man förebild för många yngre flickor, som Paulina tydligen är om man läser hennes kommentarer, i snitt 12 åriga tjejer som dyrkar henne, älskar henne, vill va som henne, frågar hur dom kan bli som henne.

Hon vet det, ta ansvar för det. Jag blev fan lite skraj när en 12 årig brud fråga hur hon kunde gå ner i vikt o se ut som Paulina, är det ingen som ser felet då? Paulina berättar om hennes taskiga matvanor och varenda små tjej börjar nypa sig i skinnet på magen och undrar. HALLÅ!  Om man känner att man måste vara ontaurligt blond och dölja sitt ansikte med lager och yttligare lager av smink, är man självsäker då?  Ska dom här små tjejerna växa upp med den bilden av att det är det enda sättet att bli accepterad på?

Nej jag tycker det synd att unga tejer får rollen som förbilder när dom ger ut helt fel bild till nästa generation av osäkra ungdomar som ska klara sig genom världens ideal.

Är det verkligen SÅ viktigt hur fet eller smal man är?
What of waste of time att gå runt o hata sig själv hela tiden. Fan vad mycket man missar, jag har också varit där, men jag tror det något man växer ifrån när man inser att livet är för kort för att bry sig om bagateller.


help.

Satan vad varmt det är. Men inte klaga, sov med elementen på inatt så det va som att vakna i en insjö av svett. Nice. Ikväll blir det bergsjö med mumsig pasta sallad :)

Försöker komma på ett företag att starta i teorin til mitt Projekt 100, men det verkar fan va lite väl krångligt det också.. massa skit som ska kolals upp o tillståd att skaffa o pengar, pengar, pengar.

En sak jag alltid har vetat är att jag aldrig ska bli egenföretagare, och nu vet jag det for sure. Vill skilja jobb och hem. Plus att jag är lat.

Kom på ett företag åt mig !?

Ångest.





Söndag kväll är alltid likadan. Ångest. Det tar aldrig slut, ångesten, det finns alltid något att få det för.
 Värdelöst.

blupp




Saknar oss.
Fast vi inte finns längre.

Söndag.

Crusing med Opeln i Söderhamn igår.  Det va rätt näjs, det fanns ju sin beskärda del av slusk norrländisch raggers men bortsett vad ska man förvänta sig av en norrländsk crusing.
Roddan torska på 500 i böter och växlarna paja men han va glad ändå han ( kanske hade med ölen att göra men ändå ) försökte charma brudar med sina trämacker, det säger sig självt hur det gick. 

Men min Ante va fin och gav mig en ros :) Sötrumpan min. Hem kom vi i alla fall, och idag får man sitt straff i from av china mat :) yey !






Hej ni som aldrig läser den här skiten ändå.




 




Prata med min Cattis idag, kände hur jävla mycket jag saknar henne och min stad, oslagbar kombo :)
Men hon lova att komma om ett par veckor så det bättre än ingenting, borde egentligen ha åkt hem dit men efter som jag och mitt feta arsle inte har skaffat ferie jobb så blir det norrland ett tag framöver sommarn. Suck. Men jag har ju Ante också.


Varför kan jag inte få det bästa av två världar? Varför måste dom vara så skiljda? Och en annan sak som jag undrar, vad säger det om mig? Är jag typ, fint sagt, splittrad? Kanske schizo, höhö.. Donno, men vet att jag hatar det, och älskar det, ingenting är enkelt här i världen...
 
Fy fan vad jag låter, orkar inte höra mer qute blaha.

Puss fan

Ingen big deal.

Min pojkvän är ju rolig. Sitter o spelar nåt krigsspel och svär. Kul kul, vad ska jag hitta på då? Gnällde lite över att jag va hungrig men det gick inte hem här nej, så jag sitter o smäller i mej mini marshmallows som är stenhårda eftar att ha legat i öppen påse en vecka typ. Mm yum. Not.

Jag är helt stört sugen på en Cheesburgare, nej det är ingen big deal, inte fram tills jag har stoppat i mig den och kommit underfund med hur många kalorier jag precis svulla i mig.

Men det lätt värt det :)






Nu visar han livstecken igen.

Hejhej.

Lalala.

Ikväll är det cruising, Dagen D,  grabbarna grus är galet peppade, vilket dom har varit hela jävla veckan, det enda jag hört är " Jag längtar tills på lördag, jag längtar tills på lördag, jag längtar tills på lördag" .

Oftast när man längtar efter något särskilt och man har sjukt stora förväntningar, så blir det alltid en form av antiklimax när dagen väl kommer, dom där förväntingarna av hur dagen ska bli som man har byggt upp i huvudet stämmer inte riktigt överrens med verkligheten. Eller så vaknar man bakfull dagen efter och inte minns ett skit av den stora dagen.



Synd om mig .




Se, vilket jävla vrålåk jag glider runt med, kul dekaler, verkligen.
Jättebebisen Ante. LIte söt ibland då :)
Fast ändå, TA BORT!


Fred deg

Är sjukt trött idag och min mage spelar mig ett spratt. No fun. No nothing, lovade Ante att klyva ved med honom men jag pallar inte, int ett skit, fast kanske taskigt ? Äh orkar inte. 

Va och kolla efter färg åt morsan idag, snubben som jobba på colorama såg ut som en guldfisk, han är nya aquaman :) 
Så jävla cool . 

Gick ett av snitt av Svullos gamla show, kommer inte ihåg vad det hette, men skitsamma, har liksom inte sjunkit in än, det va som att det körde ett tåg genom mitt huvud så det brusa lite sådär lagomt o sen va det borta och i vinddraget efter fladdra lite grus o skräp runt. Ungefär så kändes att titta på det, sorry alla Svullo lovers men jag fatta inte grejen ? Fet raggare som gör vadå? Näe.. okej för låten "För fet för ett fuck" men inget annat. Ronny och Ragge samma sak, snäppet bättre kanske men fortfarande? Ful jävla Ford, eller som dom säger Fårrd ( en likadan som min pojkvän införskaffat som pilsnerhink !?) . God save me from my misery. 

Jävlar vilket Jidder jag skriver. Värdelöst.
 

Torsdag. Tors dag .

Tordag idag, va en sväng till tandläkaren, fick en sista minuten panik o försökte avboka en halvtimme innan, smart, det gick inte hem, fick också reda på att min lustgasmask som jag får varje gång är tio år gammal. Nice. Nu ser jag ut som Ringaren i Notredamme i fejan. Grose. 

Är det inte ganska tragiskt att det enda man gör dag ut och dag in är o väntar på helg, när den är över börjar man om med att längta och så håller man på så, hela livet. Great, kommer väl bli som vilken annan svennebanan som jobbar 8-5och svänger förbi systemet på fredag eftermiddag för att köpa den obligatoriska 3 liters tetran med billit rödvin och fördriver kvällen med att  kolla på något i stil med Robinson, säsong 358, och önskar att livet hade varit annorlunda.
Tur att i alla fall alkoholen är laglig annars hade väl självmordsfallen rasat omkring oss . In i dimman bara.

Men jag är glad ändå, än har det inte gått helt åt helvete, eller jo lite kanske, men det kommer fler tillfällen för att det ska ännu mer åt helvete :)






Vill ha helg igen

I helgen ere crusing igen, förra helgen besudlades Gävles gator så nu är det Hudiks tur. Det blir väl till att åka unken opel, men okej :) 

 

Nu börjar Satc !
Måste kolla

 

Trött, helt cp trött.

Försov mig grovt idag.
Jag släpar fötterna efter mig i den här eviga slutspurten nu. Förstår inte vad som är så jävla svårt egentligen, det bara gå upp, göra det man ska och åka hem sen ...
Jag är helt stört jävla lat. Min framtid ute i arbetslivet är körd, för jag är så jävla lat.

Därför har jag kommit på en masterplan, ( som jag bara måste få med min pojkvän på) vi ska se till att skaffa barn lagom till att skolan slutar, alltså nästa år, och då tills dess har han på ett mirakulöst sätt jobbat upp sig så han tjänar snuskigt med miljarder så jag kan bli en söt hemmafru med volanger på kjolen :) Galet bra va?





Lingonvecka.

Vi var och fiska idag. Igen.




Låt mig ta det från början, för mindre än ett år sedan bodde jag i Stockholm (betongen och neonen), men sen fann jag mig plötsligt 1000 mil därifrån, uppe i den norrländska skogen. En fet omställning, från alt till ingenting. Jag avskyr friluftsliv, skog, koskit, bönder och allt som hör till.

Nu helt jävla plötsligt står jag ute med koskit upp till vaderna och kliar mig huvudet, hann inte med anpassningen. när jag ser mig själv ute i naturen fattar jag inte hur jag hamna där. 

 
Till saken, jag konstaterade i alla fall att jag fortfarande inte uppskattar skogen. Norrland är för mycket natur för mig, för mycket SKOG. Det var kallt, blött och stickigt.  MItt ute i lingonskogen, med barr i skorna och mensvärk i magen.
Men jag kan inte säga att det inte va kul, lite kul va det :)  helst utan skog. 








Roddan kan inte gå ordenligt, skogens fel .










 







Ingenting.

Tråk måndag idag.

Tråkigt liv idag.

Det fortfarande äckel myror här, fast det ligger ett lager av Myrr i hela rummet! Idioter..
Har en myra en hjärna eller bara instinkt? Ja menar om dom har en hjärna så kan den inte duga till mycket...
Typ som en fjortis :)

Hihi .

Det va crusing i helgen. Kan inte nån... Nu har den där myran krypit runt i Myrr ett tag o ser helt flippad ut.. aja.. kan inte nån köpa en Pink Cadillac åt mig?  Oooh god va fina dom är !

Gud vad värdelöst. Hej då.


Vad händer och fötter ?

Shit, brudar som är yngre än mig tjänar sjukt mycket pengar på bloggar, på bloggar? 
Det känns som att det finns barnkopior på allt. Små mini Elin Klings överallt, All over the place? Vad hände fjorton åriga brudar som är översminkade o  lägger upp dresscodes? Vadå kläd kod? Kom ner på jorden, landa! Vad kommer det bli av alla dom här tjejerna när dom växer upp ? Vilken jävla fis som helst kan bli känd nu, för ingenting. Små brudar med enorma egon för att dom har ett visst antal unika besökare varje månad? Tänk efter, är det inte samma skit du läser i varje blogg, mina kläder, mina skor, det här sminket, mina kompisar, mitt hår, min dresscode? DOM KAN JU FÖR FAN INTE ENS SKRIVA ORDENTLIGT! Nästa generation då, kommer dom bli ännu värre? Räknas inte Iq längre,  är det det man ska ha som mål nu? Hänga på StureP bland dom balla kidsen. Titta på oss, ser ni inte hur jävla tappade våran generation är? Tolvåriga brudar med pumps o platina blont hår? Små tjejer som tror dom lyckats i livet? Inte ens min Mamma tjänar sådana pengar som dom gör, skriv om något vettigt, skriv ut era åsikter på ett bra sätt, gör det värt att tjäna dom pengarna ni gör. Nån måste ju punktera hål på dom där uppblåsta brudarna.


Ska vi leka korv med mos?

Det sol nu för fan, då måste man vara ute, fast det bra kallt ändå, men det sool :) Undra hur långt tid det tar innan man börjar klaga på den också, men just nu duger den alldeles utmärkt som humör höjare för mig även om den inte värmer :)  shit vad jag låter puttinuttig? Hello pessemism kom tillbaka! Optimisten i mig har börjat säga konstiga saker!

Imorgon blire Muppsala och Tierp så bäst fan för solen att den lyser då också ! Grill, grill, grill, grill.
Min rara syter råde mig att svälta fram tills imorgon så  jag skulle orka äta allt, bra idee' Leila, skit bra ! Btw så svarar du inte! SVARA!

Nu ska jag ut o nafsa Ante i ompan o röka massor av cigg :) Yey för mig :)






Älskar dig plutten :)
Fan vad vi är snygga tillsammans !

MYROR !!!!!!

Ja hallo :) ( it's for u Lollo )

Det är myr ivation i  Antes rum, hata landet ! Tacka fan för dammsugarn iaf :)  Först använde jag Mr muscle ( det står faktiskt multi task på den )  men det vart fläckar på tapeten o en hel jävla drös döda ihop krullade myror överallt så över gick till sugen .. Kanske starta ny anticimex firma?

Antiklimax, I fall du vill bli besviken!
Grym slogan va?

EN TILL JÄVEL! Det tamejfan pissmyror. Jävlavideräckelfittorförstormittliv.

Förstår ni vad jag går igenom va? VA? Guuud. Nu rymmer jag ..





                                                                                




Frukt gör dig fet?

"Frukt gör dig fet "


Woot?!  Hallå Anna Skipper ge mig en lista på vad fan man kan äta! Hello Donken, here i come.
Jag kommer ändå dö fet hur jag än gör. Jag älskar mat för mycket, jag är för lat för att skaffa mig anorexi.. Hej börja bygga en XL kista åt mig redan nu.

Satt och fundera, Dessie NIlsson eller vad hon nu heter, antigen är hon galet smart o gör sig dummare än vad hon redan är eller så är hon bara galet dum :)  Ful som fan är hon i alla fall. Känd? För? Göra bort sig offentligt? Ska man bli känd ska det väl lika gärna va för nå vettigt. Inte för att vara blond o dunderful.  Go Blondie, gör bort dig mer, U make my day :)  Mera fula fjortisar åt folket :)  


Förlåt.


Förlåt, förlåt, förlåt för att jag är så dum mot dig.




Det är när det är som värst jag längtar hem som mest .
Fly till min trygghets famn. Där jag hör hemma.



Vi går och fiskar .



Vi var och fiska igen, i sällskap med spö regn. Men va rätt okej ändå. Ante fick en gädda med sitt nya värsting spö :)
Jag fick inte ett skit som väntat..
 
 
Gud, jag längtar hem .






 


Fiskfiskfisk

Några utbrott senare. Fiskade idag :) Kommer du ihåg förra året Cattis? Då va det homemade spön med deg som bete, massa mört fick vi i alla fall :) Nu var det spinnare, kastspön, broms yaddiya. MIn spinnare ser ut som en orange tysk ravare så han fick heta Gûnther :) Fattar inget kanske? Näe lika bra, det gör inte jag heller, kör på bara. Men ska man inte få fisk när man fiskar?

Det va kallt o blött, o min dresscode va ungefär ultra bonde, med toppluva (mössa på rikssvenska) träpjuck o äckelbyxor .. Med det okej.

Galet dåliga reklamer det finns, skulle fan lika gärna va feting pampernas barn som sitter hemma vid köksbordet o kommer på idiot ideèr som Pappa sen presenterar på företaget. Talande bilar? Hallå?

Man kan bli rik på allt, lika fattig på allt.

Puss fan

Du.




Han är det finaste jag har. Jag kan inte säga att jag tror på ödet, men jag tror på oss .

Yey

Idag är, dagen efter fredag och dagen för söndag. Det sol o snart helt grönt, jag har redan börjat nynna på Idas sommarvisa av ren impuls. Vissa saker går aldrig ur en :)  Puss fan ♥




RSS 2.0