Vem är rätt?

The pearcing raidiant moon.

Och du då? Är du så mycket bättre själv? Klart att du tror det, men ändå vet att du klandrar alla andra för du vill inte inse att du egentligen är lika misslyckad och betydelselös som dom är. Du är bara yttlager en ansikstlös person bland alla de andra, du är noll för dom, så dina åsikter om andra betyder ingenting, så varför slösa energin på det? Du sjunker ju ändå bara djupare i skiten. Sunshine, ryck upp dig, det är bättre nu, det är bra nu.

Det är okej... fast ändå inte. Många är rädda för att sluta upp som helt ensamma individer. Men om vi tänker efter, är vi inte vi alla ensamma? Instängda i våra egna sinnen med våra egna tankar. Helt ensamma, ensamma där det räknas. Vi föds ensamma, och vi dör ensamma, vi lever ensamma. Så varför är vi så jävla rädda för det ?

Punkt

Dan före dan, före dan, före självmord.

Jag tillängnar det här till dig Leila

Det var en gång en hon, 9 år äldre än vad jag är, med tre ung djävlar. Nummer ett var lycka, nummer två en pojke och nummer tre mest en börda. Frasen "Inget liv" har fått en innebörd, kaffe och cigg en mening och saknad efter vardagarna som folk annars skyr, ett beroende. Så, vad kan vi konstatera?
Det är mindre än ett år tills jag fyller 18, då drar vi, eller jag och jag drar med dig, någonstans. VI gör som i Mio Min Mio och skaffar en varsin flygande häst och seglar över städer och käkar förtrollade äpplen. Inte alls flummigt. Nej då. 
Äh syrran, det är inte så farligt, du kan ju alltid komma hit och plocka svamp o pilla dig i näsan. 
Du är bäst ändå.

Det är snö och kallt. Jag är svart under naglarna och längtar efter något, men jag vet inte vad. 
Och visst fan, snart är det jul, vi firar Jesu födelse och knäböjer inför granen. Not, tror alla vet någonstans i bakhuvudet att Julen är en kristen högtid gjort för att minnas Jesus, Messias, men sparkar undan sanningen lite diskret i ett hörn och lallar vidare mitt i julhandlandet. Men jo visst jag gillar julen när det faktiskt är jul. Man vet aldrig hos oss, rena lotteriet. I år blir det inget i alla fall. Morsan yrkar på att jag ska få en trisslott och jag yrkar på att ingen får något. Hoppas eran skörd blir bättre, jag ska sitta i soffan och tänka på Jesus medans resten av sverige gottar sig. 

Jag vill dra, dra, dra, ta mig själv och mitt liv någonstans där allt inte är så förbannat deppigt. Göra det till vad jag själv vill. 

Puss fan ocg fuck u. 
Älskar dig. och dig.  

 

Så värdelöst, så meningslöst, så förbannat onödigt....

Varför?

Det här skriver jag inte för att någon ska läsa, för att jag ska berätta om mitt crapiga liv, eller vad jag har på mig idag, eller om vad jag har gjort under dagen. Nej, för det ÄR inte intressant, nobody cares.  Inse ni också att ni är alla lika ointressanta, ta till exempel Blondinbella, bloggar om mode eller något likn? Hur som helst, hon agerar efter det hon har sett, hur man ska, bör bete sig, men hon hade bara tur, att någon fattade intresse.. Men när det verkligen kommer till kritan, vem kommer att minnas henne i historien? En av alla som föll för den tidens stora fluga, modeblogg. Nej, ska man bli "känd" kan det lika gärna vara för något som betyder nåt. Mode betyder säkert jätte mycket för stackars Bella, men jag menar på riktigt. Något som räknas, annars kan man lika gärna låta bli.

Och jag då? Ja det här är väl mina menlösaste verisioner av monologer, instängd i mitt eget knepiga sinne gör mig till knäpp, men dock i stället så utpekar jag er alla andra till knäppisar. Inte för att jag är oförmögen att älska, jag bara vill inte visa det.
Äeh, se det mer som min reflektion av omvärlden då. 
Satt och funderade här om dagen på vad människan egentligen uppnåt sedan tidernas begynnelse, miljarder år av ständigt utvecklade i evolutionen och när vi ser oss omkring så är det vi uppnått.. ? Konsten om hur man tar död på en hel planet?  Bara orelevanta saker..

Fast frågar någon mig, vad ska man göra då, vad är relevant, vad skulle du göra så mkt bättre?
Mitt svar: Vet inte. Så, om vi drar dennna slutsats istället. Det finns inget relevant eller orelevant. Allt är lika meningslöst.

Så lätt det är att skjuta ifrån sig allt.
Lär dig prata rätt och agera rätt vid rätt tillfällen, så kommer du långt.
I annan form, smöra.


RSS 2.0