Jag vill ha !

Har ni sett något finare?!






Jag vill haaaa, skiter i om det nördigt !

Ingenting alls.

Sol, sol, sol.

Snart sommar :)

Har kommit underfun med att ellära är ABSOLUT INTE min grej. Stipendium hit och stependium dit. I don't care.
Dom har slutat sända Sex and the city klockan fem. Vad ska jag fylla mitt trista liv med nu ? Eller vänta klockan är snart sex.. kan förklara saken.

Dämp.

Ps.

Förlåt att jag smörar Leila :) Du är bäst i alla fall

Det här är till mig .

What to do, what to do. Kom igen, felet sitter i era huvuden, bara ni kan lösa dom. Dags att bli stor nu, livet suger ibland, är bara bäst ibland, men ett liv en chans. Gör vad ni vill av det, men sluta upp och gnäll. Om ni promt måste gnälla, gnäll men inte för all evighet. Himlen och helvetet finns precis just här. Vi kommer aldrig bli mer perfekta än vad vi är just idag, aldrig mer trasiga, varje dag är en ny dag, en ny dag en ny chans. Skog och helvete är det enda jag ser här, för en annan är det skönhet. Men vi skapar våra egna helveten. Skyll bara på dig själv för allt som gick fel, prisa dig själv för allt som blev bra. Ingen kan rädda dig. Ingen kan älska dig mer.

Bara du.




Du vet inte hur nära jag är. Hur nära. Hudnära.


Load up your bullet, shoot me throught the head
you ask from where you standing, you must think I'm dead


Idioten, idioter

Då visste jag inte vart jag skulle börja och när jag skulle sluta.
Då var det värre.
Nu vet jag inte var jag ska börja och hur det ska sluta. Men vad vore livet livet utan ner gångar.

På ett vis känns det som att det är tusen år kvar tills sommaren är här. Sen är det väl också det att norrland ligger typ två veckor efter storstan'.
Vinterkylan dröjer sig kvar än, fast än solen skiner. Är det inte nu den ska värma? Innifrån och ut. När jag var hemma sist hade träden börja slå ut och jackorna glidit av. Inte här. Fan.
 


20 april

Kratta,kratta,kratta,kratta. Nu är det fint i alla fall :) 
Allt annat räknas inte, finns bra mycket mer att kratta men för en annan dag. Och så har jag nu åtagit mig min nya roll som trädgårdsmästare, fantastiskt, så går det när man inte har nåt liv :) men det okej.
Idag börja skolan igen efter lovet men det blev en mjuk start, med andra ord sova till tolv o sen sova lite till . 
Förlåt mamma.


Och nu har jag också konstaterat att mellan halv sex o sju går inte ett skit på tv... 
 
Jag klandrar ingen men det är fel. Jag är inte perfekt, vem fan är det. Känner mig bra grundlurad dock.. Men man kan ju aldrig veta. 

Och jag kan inte släppa det du sa, det du trodde, vet inte varför men det har etsat sig fast. Stenhårt. Förlåt för att jag aldrig säger nåt, det är inte ditt fel. ♥

Punktpunktpunkt

Jag måste bara säga att solen är ett hån mot denna dagen.  Det löser sig vännen .


"Hemma"

Nu är jag "hemma" . Vart fan det nu än är .

Är det inte meningen att man ska växa upp med sina erfarenheter, mogna, hitta sig själv?
Seriöst. Jag skäms för din del. Du räknas inte som den du en gång var för mig, för jag är inte heller den samma för dig. Ensamma, det är vad vi är. Det är vad alla är.

En människa kan inte vara överallt, kan inte tillfredställa tusen behov . Jag älskar er men jag orkar inte.

Solen skiner, men det pisskallt ändå. Jävla norrland. Hade en hand full maskrosor i onsdags och snö utanför mitt fönster på torsdagen. Det är inte helt okej.

Allt jag vill ha är tusen mil ifrån varandra, måste man välja? Ja skulle väl nån jävla mupp säga, man kan inte få allt här i livet.
Jo, jag kan. Jag vill. Jag vet inte.
 
Drygt, ja. ensam, ja, blödig, ja. Vet inte annars vad jag ska printa ner. Idag är en dålig dag.




I'm here on the edge again
I wish I could let it go
I know that I'm only one step away
from turning it around

Can you still see the heart of me?
All my agony fades away
when you hold me in your embrace

Don't tear me down for all I need
Make my heart a better place
Give me something I can believe
Don't tear it down, what's left of me
Make my heart a better place

Längtar !

Jag saknar dig sjukt mycket Ante ♥

snart kommer jag hem till dig :)

Sweet sweet rain...

Det regnar :) Sweet sweet rain ..

Hoppas bara snön försvinner nu. Pallar inte mer, time for vår skor ju :) Okej har typ redan fuskat och halvt misshandlat mina vårisar men ändå . 
 
Har konstaterat att lögner bara orksakar problem för mig, förra veckan kände hade jag noll ambition till att palla arslet till APUn så jag unnade mig en vecka ledigt ( för jag gör det aldriiig annars) och den här veckan så staffar Gud mig på så sätt att jag faktiskt blir sjuk på riktigt. Kunde inte andas inatt så det blev sjukan i morse, satt och funderade allvarligt på om jag faktiskt hade lyckats få KOL vid 17 men tydligen inte. Har i vart fall ännu en gång kostaterat att det där med Glada Hudik bor inte stämmer, fick en jävla surkuk till läkare som gneta lite. Och så fick man den obligatoriska uppläxningen om aja baja rökning med sig hem också. Suck.
Tack för att mina fina pojkvän va med hela tiden iaf :)
 
På tal om att ljuga, förra ggn jag hade APU skulle jag försöka mig på det där med att vara "sjuk", vem hamnade inte i tidningen dan efter :( Så jävla bra, tack, men man lär sig av sina misstag. Eller inte. Jaja

Puss fan  ♥

Yey :)

Okej, Leila, jag ska inte vara så djup nu :)

Hmm, va inne på en blogg nyss, Desiree nånting, blah blah blah. Hihi roande liten figur måste jag säga, vad vore världen utan muppar som gör bort sig. Fast läser man kommernatrerna så syns det att folk retar sig på henne, förståeligt ja, men jag tror bara att det förstorar hennes redan stora blonda ego. Men men, vi alla är olika. 

Jag själv fick nåt ryck häromdan o tyckte att en ljusare hårnyans skulle passa bra i vårsolen. Ljus vart den men, varför blir ingenting som man tänker sig det i skallen. Igår så smetade jag på blekning för 4:e ggn den här veckan. Still the same god damn ORANGE slash VIT slash BLOND :(

Buhuhuhuhu. Poor me. Sökt sommar jobb också för den delen, In my ass Glada Hudik, Sura klimakteriekossor Hudik snarare. Jaja det kan inte vart lätt att växa upp i skogen. Så det lugnt, Gud förlåter.

Orange, orange, orange, lalalalaaaaaa.

Äe d va inge kul o va icke djup.

Puss fan ändå rå .

RSS 2.0