Dagens Outfit

  
Dagens oufit !
Älska budget, den super chica sopsäcken fyndades i städ skrubben och skorna från blablabla kostade bara en halv miljon!




        

Big Poof

Okej update .

Jag har hunnit bli sjutton, trodde alldrig den dagen skulle komma när tiden inte rör sig. Har ni tänkt på hur många som frågar "Hur känns det då?" . Vad fan svarar man, hur känns det att vara femtio och veta att mjöjligt vis dör inom tjugo år? Sjutton är väl lika världelöst som allt efter 20 ungefär. Enligt mig i alla fall.

Och nu kanske det är meningen om hur jag ska beskriva om alla nya vänner jag fått och hur allting verkar ordna sig i skolan men tyvärr. Jag har inga vänner för jag vill inte ha dom, jag skolkar mest och lallar runt. Kollar på klockan när den inte rör sig och mumlar. Bara två år, bara två år, bara två år.  FUCK TVÅ JÄVLA ÅR!? Man kan inte ens dränka sig i floden här för att det är för grunt! Går mils långa promenader på nätterna i förhoppning om att ett gäng ap raka raggare ska kidnappa mig så jag får in lite action i mitt liv! Men nej.

Ljus punkten nu då? Jag ska köpa en bil jävel. Fast jag får inte köra. Men vet du vad? DET KVITTAR! Moahaha dreggel gurgel hahahaha. Vad skulle världen vara utan cyniska saara?

*Djup seende blick ut i skyn* BIG POOF i nacken och .............................................................................. Vad skulle världen vara utan cyniska saaras hjärnsubstans på väggen?

RSS 2.0