Ouch

 




Fucking rats, I will take my revenge !



Vit lycka en gång om året

Hej, kanske ett hej då, jag vet inte. Jag vet inte längre.
Vi går runt i ångestfyllda led och hoppas att någon ska komma och lyfta upp oss och förstå oss, men vi förstår ingen och ingen förstår en själv. Ensam är starkast va? Bara en själv kan lösa gåtan om sig själv tror jag. A little fragile. Det är vi alla.  

Even God can't change the past

Har ont i hela kroppen, riktig jävla smärta. Igår kom den första snön här uppe. En liten gnutta lycka värmde där ett tag faktist, sen barnsfötter har den första snön altid inneburit lycka, den där konstiga barnsliga lyckan över så lite återkommer varje gång. Härligt.
Jag hatar mkt, mentalitet här och där nere, hemma, är olika, väldigt olika. Dom lättsama här uppe är en skarp konstrast mot det bittra hemma. Jag hatar inte människorna här, jag hatar att vara här, då råka jag bara hata allt. Ha.
Cattis, jag har köpt en mini badanka i rosa krom till dej. As flashig. Jag älskar dig.

Sunday, just another sunday.


Utkast: Du är ...

Du är en dålig vän, du hittar ett substitut och då behövs inte jag mer. Kul att du hör av dig, verkligen. Kul att känna att du bryr dig. Du verkar ju ha det bra igen så. Inte jag. Jag hade behövt ditt stöd ja, men om det inte passar in i ditt nya liv så får det va, orkar inte sträcka mig efter dig mer, du hör inte längre när jag är ledsen eller glad. Du va min bästa men du suger fan nu. Hör på din röst att du ljuger, du blir inte besviken, du bryr dig inte. Kan inte säga det till dej heller för då förnekar du det eller så är det bara jag som framstår som mer ynklig. Fan ta dig. Du har gjort allting värre, genom att inte finnas där.

Får se hur lång tid det tar innan du hör av dig. Får se.


Im loosing my mind

Sitter här, men ner blåsta träd och flaggstänger runt mig.

Kul, take me away from here. 
 
Lekte leken, försök få ditt hjärta att sluta slå med mental kraft leken. Det funkar inte.

Har nada att berätta, skriva. Nada. Noll, nothing. Funderar på att döda min mamma och göra en jävla sista soppa på henne. Hon är ju förtjust i soppor så det skulle vara till hennes ära. Mhm. Nämner inga namn, HATAR DIG, DU, ER. Inte du cattis. Jävla pissmyror ni är resten av er, jävla pack. Inte du cattis. JO förresten, lite du cattis för du ska gå på bio utan mig. Du är en liiiten pissmyra. Mm, I know u like ants, aha oh yeah. I sann Barry White anda.

Så död åt folket, mig själv och vår planet. Ungefär det som håller på att häna iofrs .... Okej, Smärtsam död åt folket, inte mig själv, och planeten.

Dra .

Ät min moralkaka och spy.

Okej, jag annulerar.

Cattis, du är den bästa vän man kan ha! Du är som den där vännen man brukade beskriva i mellan stadiet när man fick frågan, Hur tycker du en bra vän ska vara. Du e fan den enda som har ställt upp och inte övergett mig. Det är nu det visar sig vilka som bryr sig och inte. Varmt att veta att det var en. Men du räcker för mig och du gör mitt crapiga liv lite bättre. 

Så nu har jag smörat. Smör smör smör, klyscha klyscha klyscha. Fan va du inte grabb för? Vi hade blivit det ultimata paret. Kommer du ihåg - " As god in my world" ? Fast nu är det mera - " As god and terrorist in our world". 

Jag gråter för jag saknar dig verkligen. Bajs. FY FAEN VAD SMÖRIGT! 

Okej saara det bra nu. Det lov, jag tar mig ingenstans, men självklart ställer Cattis upp och kommer hit. Yey. Jag är som en ny kär 14 åring när jag tänker på dig. I ur och skur, du och jag mot vääääääärlden, oooaaaaooh.  Hoppas på gud att du aldrig läser det här. Hihi

Fuck u alla andra förresten. Saknar er fast jag inte vill. JA, jag klantade mig. JA, jag får skylla mig själv, men jag har fått mitt straff, jag straffar mig själv varje dag, so cut me some slack for fuck sake.Hade gjort det för er. 
Förutom du cattis. Du är bäst. Nej vi är bäst. 

Bajs. Jag är så arg och ledsen och patetisk och buhu och bähä. Så går det när man är fast i skogen.  

Stora staden S

Saknar ingen som inte saknar mig.

Hatar det här stället, hatar mig själv lite, hatar mamma.
Längtar efter gråa miljonprojekt och invandrar packade förortert, höga kickers ungar och den melankoliska stads sihluetten.
Här där hösten är som vackrast och vintern som vitast, Det är det fulaste jag sett, varje dag är en pina att behöva se alla berg och skogar. Längtar efter värme och kramar, hårda ord och trasiga liv. En vilsen tonåring som jag som hamnat mitt i svenne landets skogs idyll känner sig lagom mal placerad. Har ingetingt relevant att berätta, ingenting som sker i mitt crapiga liv är värt att berätta.

Hatar er där hemma, för ni har just nu allt det jag vill ha, och lika sakta som jag glömmer saknaden efter er, glömmer ni mej. Jag kommer tillbaka, och jag ska ta igen allt det jag kunde ha haft nu.

Suck, svårt att ta det bra när man e ensam. Hatar det.

Njut av stora staden S medans ni har den. Där kommer alla vara accepterade och förlåtna.

Även jag och mitt misstag med stort M .

Untill next time, god bye and so long.

RSS 2.0