Det är inte ett skämt längre.

Har börjat tänka efter. Alla bloggar som finns där ute, mer eller mindre stora, är en form av förbilder för yngre tjejer. Desiree Nilsson vart avstängd, men är hennes vän Paulina bättre? Kanske inte på så sätt att dom skriver lika men som ett föredöme? 

Bär man inte ett visst ansvar när man har många ögon på sig, kanske därför många unga inte bör bli kända för ens dom är mogna för det, dom kan inte hantera det, dom vet inte vad det innebär.

Är man förebild för många yngre flickor, som Paulina tydligen är om man läser hennes kommentarer, i snitt 12 åriga tjejer som dyrkar henne, älskar henne, vill va som henne, frågar hur dom kan bli som henne.

Hon vet det, ta ansvar för det. Jag blev fan lite skraj när en 12 årig brud fråga hur hon kunde gå ner i vikt o se ut som Paulina, är det ingen som ser felet då? Paulina berättar om hennes taskiga matvanor och varenda små tjej börjar nypa sig i skinnet på magen och undrar. HALLÅ!  Om man känner att man måste vara ontaurligt blond och dölja sitt ansikte med lager och yttligare lager av smink, är man självsäker då?  Ska dom här små tjejerna växa upp med den bilden av att det är det enda sättet att bli accepterad på?

Nej jag tycker det synd att unga tejer får rollen som förbilder när dom ger ut helt fel bild till nästa generation av osäkra ungdomar som ska klara sig genom världens ideal.

Är det verkligen SÅ viktigt hur fet eller smal man är?
What of waste of time att gå runt o hata sig själv hela tiden. Fan vad mycket man missar, jag har också varit där, men jag tror det något man växer ifrån när man inser att livet är för kort för att bry sig om bagateller.


Kommentarer
Postat av: jannika

Hej sara,

Du har så sant i det du skriver!!



kramisar // Jannika

2009-05-26 @ 17:20:21
URL: http://jannikagreen.blogg.se/
Postat av: sandratasic

http://sandratasic.blogg.se

http://sandratasic.blogg.se

http://sandratasic.blogg.se

http://sandratasic.blogg.se

http://sandratasic.blogg.se

http://sandratasic.blogg.se

http://sandratasic.blogg.se

2009-05-26 @ 18:25:01
URL: http://sandratasic.blogg.se/
Postat av: amanda

DU ÄR STÖRD!!! LÄGG NER! DRA ÅT HELVETE MED DI.G du suger

2009-05-27 @ 16:29:04
Postat av: amanda

du är värkligen störd!! ja de är du! ta en tit på dig sj. du ser bedrövlig ut tjejen och du suger! fuck off an die!

2009-05-27 @ 16:32:12
Postat av: lina

fan vad jag stör mig på dig! varför ens läser du deras blogg,du är inte enns värd att läsa deras blogg!!! idiot, ps, du är fulll så inåt helvete!

2009-05-27 @ 16:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0