Natt ..

Öm typ boring. Snacka om att döda tid här.
 
Dödade världens snuskigaste kryp nyss, mosade den under en rosa markering penna, usch, vart är killen när man behöver honom?! Skumt att man räds något så litet som ändå inte kan orsaka någon skada, okej om det hade varit värsta kungsboan men ett kryp på tre milimeter och jag panikar... jojo.

Kollade på en dk om M Jackson idag, man vart ju helt blödig, att en människa kan påverka en hel värld med sin död, fascinerande. När man själv dör kommer väl inte en fis förutom ens morsa bry sig typ, nä, men nästan.. Hmm..
Hemsk tanke att dö och inse att man inte har någon däremot, tragiskt.. Då skulle man nöja sig bra med morsan :)
Skämt åsido..

Ska man ut och fiska kanske, näe det tjockt med mygg ute. Norrlands helvete.





Öm typ fredag

Cattis o co va här, och med co menar jag Lollo :) Helt jävla lovely, nästa som att vara hemma igen ..

Annars då, jag hatar männsikor för övrigt, varm vattnet tog slut mitt i mitt bad, och nu åkte min snygging till pojkvän förbi så jag dissar det här .

Puss fan


någonting

Midsommardagen. Allting är stäng, regn varvat med sol, och jag startade projekt städa Antes rum, vilket jag aldrig borde ha gjort. Det började bara med att jag skulle sortera in kläder i garderoben och nu har jag rivit ur varenda grej ur bokhyllorna och dammat lite halvhjärtat. Nu tog orken slut. Jaja har man påbörjat nåt får man väl avsluta det antar jag. Suck .

Och mätt är man också.

Suck. Suck. Suck.


Yey

Midsommar. Sen när har det inte regnat då? Varför firar vi midsommarn egentligen, och vem fan kom på iden med små grodorna? Är det ändå inte lite bisarrt att se en bunt vyxna hoppa runt och sjunga den sången samtídigt? Jo.. Inte för att jag någonsin har firat midsommar, kommer ifrån en familj utan traditioner verkar det som..

Kom hem från Uppsala igår, sega hela vägen hem i midsommarn trafiken. Skit kul, regna gjorde det också hela vägen. Menmen, och jag som hade lekt duktig hela dagen pch undvikit fet mat satt i slutändan och tröck i mig Frasses. Jaja, så var det med det.
 



På mådag kommer Cattis och (!) Lollo, lite friska sthlms vindar i kalla norrland :) 

      
 


Hmm ..

Okej skrev nyss en lång text om en av alla mina åsikter som snurrar runt i mitt huvud, men kom på att det fan ointressant, alla bloggar är egentligen helt jälva ointressanta. Det bara i brist på mera sysselsättning man läser och skriver sån skit. Som att en bunt radom personer skulle bry sig om vad jag käka till middag eller tänkte på igår. Nej. 

Who cares, har man inget liv får man läsa om andras antar jag .

Det enda metrologerna säger om midsommar är att ha ett paraply redo. Kul start på sommarn, den som är såå lång annars. Jaja. Det kommer fler midsommrar. Kanska fascinerande att efter midsommar så går det mot mörkare tider igen. Eller fascinerande, snarare deprimerande.. suck.

Snart börjar Satc, nåt måste man ju se fram emot :)


Usch.

Ännu en dag i helvetets skog. Hatar att allt bara kan vända på loppet av sekunder. Jaja skit tider hör väl livet till det också.

Snart kommer Cattis och bäst för henne att hon tar med sin fin väder, annars får hon åka hem igen.
NEJ, skoja bara, inte alls åka hem! Du kan stanna för evigt om du vill :)

God natters .   




Grått.

Fy fan vilken boring dag. Satan.
Sket i att gå upp och vaknade vid halv ett istället, kommer säkert att vända på dygnet inom en snar framtid, men det hör väl till.

Va ut och fiskade igår, igen, igen, igen. Är väl crusing ikväll men känns som att man dissar det idag. Vill ha fint väder nu, man blir ju fan deprimerad av det här vädet. Suck, nu gnäller jag igen. Men ändå.. GNÄÄÄÄÄÄÄÄÄLL.

Gå ut på en promenad kanske? Förbranna dom där två cheese burgarna på 300 kalorier styck som jag åt igår.. Hmm..

Gud vad gott.

Nu är det tordagsmyys

SOMMARLOV !

Fast det brukar ta sin tid innan man verkligen känner av det, men när man börjar snurra ihop dagarna och dygnet, då vet man, synd på att det mitt sista bara. Fast nu när det riktigt jävla tråkväder, så det den där sommarlovs känslan kommer knappast idag. Fast det lite mysigt med regn ändå :)

Sett reklamen för OLW? Nu blire fredagsmyys.... Fast idag blir det torsdagsmyyys med film och mina grabbar, duger superbra en sån här dag det också.

Kolla på ettan, Vildmark special, fiske, ni kan inte missa det !





 


Tisdag, eller ?

På riktigt, fan vad gnälliga männsikor är, jag med, men va fan då för? Jeez, vilket slöseri, kul och titta tillbaka på livet och se att det enda man gjorde va att tycka synd om sig själv.

Gick upp imorse, tyckte att det skulle va en bra ide att åtminstone vara i skolan sista dagarna, men det va som att komma till Tjernobyl, totally öde. Så det kändes ju bra att veta att man kunde ha stannat kvar under ett varmt täcke istället. Jaja, shit happens, Mysigt med lite sol i alla fall, inte för att jag är ute och njuter av den, nej, jag sitter inne och "pluggar" till ett sista prov. Fast pluggar och pluggar, kommer väl köra en sista minuten plugg som vanligt och vakna imorgon med lika tom hjärna som innan jag pluggade.

Gud vad jag hatar Danonino reklamen! Fy fan. Jävla ungjävlar. Det finns så sjukt mycket reklamer som verkligen driver en till gränsen av vansinne. Speciellt när man har lingonvecka och sådär allmänt lycklig.

Ooh förresten, jag har klippt mig, igen, fick nå ryck, det vart ojämt, så jag fick gå till frisören ( för pengar som jag egentligen inte har) och fixa till skiten. Resultatet vart typ snagg med mowhak. Men det växer ut, någon centimeter på sidorna så blire skit bra :)

Havet.

Vi var till havet i helgen, jag och Ante. Det kan jag säga att jag uppskattar med norrland, bo vid kusten och ha havet så nära. Det är min tröst, man blir lugn av att se allt det där oändliga, stålgråa. Mm så är det.












Gaah

Idag är det en depp dag. Det bara är så.

Varför inte göra det enklare för sig själv,  skratta när man är glad, gråta när man är ledsen, säga det man känner.
Nej vi gör våra liv snäppet jobbigare än vad dom redan är.

Hur kan man kasta bort år av vänskap, hur kan man glömma, hur kan man skita i dom som har det sämre än en själv. Är det samhället som gör oss till dom vi är, eller är det vi själva som valt?

Jag tror vi själva väljer. Vi väljer att tycka synd om oss själva, vi väljer att blunda för det vi inte vill se, vi väljer att hata, det är väl det som skiljer oss från allting annat, vi har ett val?
Antigen går man vidare eller så står man kvar.

What of waste of time säger jag bara. Vad vi än får så är vi ändå inte nöjda. Jag kom på det idag. Jag ska fan vara lycklig nu. Jag har det bästa jag kan få. Jag behöver inget mer, jag har er. 
Smörigt? Jag vet. Men måste bara säga det.
 

Alla växer upp någon dag och inser. Det är inte synd om dig.  


Idag, igår

Fascinerande hur lätt man glömmer.
Glömmer allt det där som man aldrig trodde skulle gå över, glömmer tiden hos läkarn.
Glömmer bort sig själv.

Har förätit mig. igen. Fan vad mycket igen jag säger. Är ensam ikväll. All alone.

Jag o Simpsons o California White.

Grattis till Tommsan idag som tog Studenten :)



Trodde man aldrig.

Shululu.

Trodde aldrig den här dagen skulle ta slut. Har ätit strömming (!?) men det va rätt gott trots mina fasor som är förknippade med surströmming. Grose. Va ner på en bilträff en sväng också, åkdon och termos, lol.

Trist med så kallt väder men sol fick vi iallafall.

Hihi simpson begravde sin soffa. Hihi.
Har förätit mig på gelehjärtat men ack så gott :D mm

Puss fäen

Pruttomobil :)

Igår hade jag min jungfrutur på en.. Åkgräsklippare!
Har alltid ansett att det ser skit muppigt ut när folk glider om kring på dom, och det gör jag fortfarande men det var fan kul :)  Den såg ut som Dr muggs pruttomobil, as fräsig. MIn nya hobby :)

Sen va vi och fiska, igen. Bara för ovanlighetens skull, fick inte ett skit, var as grinig och kissnödig.

Och imorse försov vi oss bra mycket så det vart ingen skola idag heller. Men who the fuck cares när det bara en vecka till sommarlovet !
 




 

Min bästa vän övergav mig för att klyva ved så jag får roa mig med house nu :)
Älskar dig ändå :)


RSS 2.0