Ya'll Biatches

Faaaaaaaaaaaaaaaan vad jag längtar hem.

Då va det sagt, aldrig hört förut va?  Hursomhelst, idag samlande jag mina sprudlande sinnen o pallade mitt feta arsle till stan och inhandlade en present till morsan, lite lökar o annat oitressant skit, så passade jag på att fråga om dom hade påskliljslökar men då fick jag veta att dom planteras på hösten. Så då vet man det.. Jävla kul liv jag har fått.
Från hemskt till hemskare, fast inte Ante, han är fortfarnde bäst i världen ! Men iaf. 
 
Snart får jag åka hem, snaaart. Down south  u know, yeaah, aha mhm ya'll biatches in my hood, me comming soooon ! 

                                   

                       

En sak som just slog mig, varför i helvete håller vissa miffon på o frenetiskt logga ut o in på msn så hela jävla skärm äcklet fylls av rutor? Varföööör? Är du inte tillräckligt poppis för att nån ska skriva till dig eller vad är grejen, skriv själv om det så jävla viktigt då. Miffon är ni allihopa, och btw måste Anna Skipper vara bland en av sveriges mest störande moment i tv ( Du är vad du äter på tv) .  Usch

Jag längtar hem.

Jag längtar hem, jag längtar hem, jag längtar hem, jag längtar hem, jag längtar hem, jag längtar hem.

Jag känner mig så jävla vilsen här. Jag skrev nyss en text men jag suddade ut den. Så lätt, som om dom aldrig skrivits ner eller blivit tänkta.

Jävla depp. Ge mig mina vänner. Snälla ?


Nows the time.. to ?

It's the good times and bad the times we have. Det har varit en lång sammanstötning. Men nu är vi är vi här, och även nu måste vi leva, även om vi inte vill. Vissa vill dö, och andra vill leva, vissa vill leva men kommer dö, vissa lever men vill dö. Byt ut dom liven då. Det är grått nu men det kommer sol en dag, även jag vill sova nu, gå under jorden, hålla anda för evigt men om jag ändå har tagit mig ända hit kan jag lika gärna fortsätta frammåt, bakåt har jag ingen lust att gå och neråt känns lite för tidskrävande.

Snälla, korsa mina gränser och stjäl mitt lugn, det är så förbannat tyst här. Ge mig vind i seglen, ge mig kalla stormar.
Ge mig någonting... Men inte mer av det jag har fått.

Det är härligt, härligt smärtsamt, men ändå det bästa vi har.
Jag har inte glömt, men det gör ont att höra era röster men inte vara där. Så då besparar jag mig det
.

RSS 2.0